Dr. Mora del Río

Dr. Antoni Mora del Río

 Cap dels serveis mèdics

 

 

 

 

 

 

ANTONI MORA DEL RIO

Cap dels Serveis Médics Club Joventut de Badalona i Cap dels Serveis de Medicina Esportiva de l’Hospital General de Barcelona, ​​Hospital Sagrat Cor i Clínica del Vallès.

 

Formació:

Llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Barcelona (UB). Especialització via MIR Medicina Esportiva a l’Escola de Medicina de l’Educació Física de l’Esport (UB).

4t curs de Biologia per la UB.

Màster en Traumatologia per la UB.

Màster en Osteopatia, per la Universitat de Montpeller i la Universitat de París (La Sorbonne).

Diplomat en Gestió Hospitalària per l’Escola Superior d’Administració i Direcció d’Empreses ESADE.

Curs de Logística en el Sector Sanitari per ESADE.

Nacionalitat: Espanyol

Camp: Medicina i Traumatologia Esportiva, Cirurgia Dermatològica i gestió hospitalària i sanitària.

El doctor Antoni Mora del Rio, és un especialista en Medicina i Traumatologia Esportiva. Àrees en les que ha desenvolupat tant una intensa pràctica professional d’assistència mèdica, com una activitat com a gestor d’unitats clíniques en centres hospitalaris, actualment al grup Quirónsalud. Ha fonamentat el seu prestigi en la prevenció, diagnòstic i tractament precoç de les lesions, així com en la pràctica de les tècniques més innovadores per a la rehabilitació, recuperació i readaptació de les mateixes.

Simultanejar els seus anys de formació acadèmica amb la pràctica professional del bàsquet, destacant el seu pas pel primer equip del Futbol Club Barcelona i el Reial Club Esportiu Espanyol, per després emprendre carrera com a expert en arts marcials. El seu bagatge com a esportista professional no només li ha aportat perspectiva en el tractament de les lesions esportives, sinó una major capacitat d’empatia i comprensió de la psicologia dels esportistes.

Actualment, Mora del Rio és també Cap i Coordinador del Servei de Medicina Esportiva i de les Unitats de politraumatismes per Accidents de Trànsit dels següents centres vinculats al grup Quirónsalud: Hospital General de Catalunya, Hospital Sagrat Cor i Clínica del Vallès. També col·labora com a assessor a MTD Barcelona, ​​empresa dedicada al sector de la prestació de serveis mèdics de rehabilitació i outsorcing (externalització) de Serveis Mèdics a l’Àrea del futbol professional i en altres esports.Contacte

Email: girona@mtd.cat